XiloSag er et sagsstyringssystem skræddersyet til håndværkere med fokus på brugervenlighed og effektiv drift af din virksomhed. Vi har samlet en pakke med alt hvad du har brug for til en rimelig pris. XiloSag tilbyder en nem og effektivt måde at lave timeregistrering, hurtig fakturering og sagsbehandling samt meget mere.

Alt afhængig af hvor mange medarbejdere du har, så kan du få adgang til XiloSag fra kun kr. 150,- om måneden.Få mere information om hvad XiloSags koster i vores prisliste.

Det er nemt at bruge XiloSag, du skal blot have en computer, tablet eller telefon med den nyeste browser og adgang til internettet. Det vil sige, at du kan tage XiloSag med dig overalt og bruge det når som helst.

Først skal du tilmelder dig på vores tilmeldingsside. Herefter kan du bruge vores opstartsguide, der beskriver hvordan du kommer i gang med XiloSag.

XiloSag opdateres automatisk når der kommer en ny version, det kræver ikke noget af dig. Vi arbejder på at udvikle ny funktionalitet og udgiver løbende opdateringer til XiloSag.Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du få information om kommende opdateringer og ny funktionalitet.

XiloSag overvåges 24/7 og skulle der opstå en fejl, er vores teknikkere klar at udbedre denne. Vi tager løbende backup for at sikre dig imod tab af data. Vores hosting center er godkendt af IT-revisionen.

I XiloSag kan du nemt overføre dine data til et af de regnskabsprogramer XiloSag understøtter. Se listen over regnskabsprogrammer her.

 Se mere under Support, hvor du finder vores åbningstider og kontaktoplysninger.