Fleksible kolonner

Under hver tabel visning af data finder du forskellige kolonner med kategorier såsom kunde id, navn, adresse, type, osv.

Kolonner - XiloSag

Du kan til enhver tid ændre de kolonner dit data er delt op i ved at trykke på Kolonner menuen som ligger ved højre side af søgebaren. En liste af kolonner vil komme frem hvor du kan krydse af på de kolonner du vil have aktiveret eller deaktiveret, så det passer til dine præferencer.

« Læs om brugergrupper   Læs om timepris og varer »

Tak for din henvendelse

Vi kontakter dig hurtigst muligt