Brugergrupper

Administrator

Du befinder dig nu på XiloSags Administration hovedside. Her finder du de fleste menuer i XiloSag.

Administrator XiloSag

Du kan altid komme tilbage til denne side ved at trykke på dit firmas navn ved venstre hjørne.Som Administrator har du adgang til alle menuerne under Administration og Montør i XiloSag og kan frit oprette nye kunder, sager, medarbejder, tilknyt dem til sager, få et oversigt over alt informationen i din XiloSag og meget mere.

Montør

Som Montør har du adgang til Montør/Bruger delen af XiloSag.

Montør - XiloSag

Her kan du, blandt andet, registrere dine arbejdstimer, meld fravær, se sager og kunder du er tilknyttet til, redigere i din egen profil og mere.

« Læs om dit log in   Læs om kolonner »

Tak for din henvendelse

Vi kontakter dig hurtigst muligt